Tusen bitar

Det sägs att ovan molnen, där är himlen alltid blå Men det kan va svårt att tro när man inte ser den. Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen Men det hjälper sällan dom som har blitt våta. Läs hela sångtexten ”Tusen bitar”

Sånt e livet

Sånt e livet! Sånt e livet ! Så mycket falskhet bor det här Den man förlorar vinner en annan Så håll i vännen som du har kär! Hon kom om våren,som en vårvind. Min kärlek fick hon och allt hon tog. Men så kom hösten och den kärlek Hon svor var evig, bara dog! Läs hela sångtexten ”Sånt e livet”

Med en enkel tulipan

För med en enkel tullipan uppå bemärkelsedan Vi har den äran, vi har den äran att gratulera Ja, det har blivit populärt och är så välment och kärt Så jag är säker att innan kvällen det kommer flera En liten blomma så här planterad uti en kruka kan säga mer Läs hela sångtexten ”Med en enkel tulipan”

Margareta

Ingen vet det jag vet, en hemlighet Någon som jag tycker om , har gjort mig het Kan jag hjälpa att jag känner mig så häääär Å den blick som jag fick, sa mig allt De ja vill, kan ja nog få, tusen falt Och nu börjar ja förstå att ja är käääär Läs hela sångtexten ”Margareta”

Fröken Fräken

Jag har sett Miss Grekland. Jag har sett Miss Kina. Nästan alla världens vackra Misser har jag mött. Och jag tyckte alla sköna var och fina. Men när jag kom hem till Värmland, mötte jag en Värmlandsjänta och hon är för mej det allra sötaste bland sött. Läs hela sångtexten ”Fröken Fräken”

Denna visa

Denna visa den kan sjungas utav alla och envar denna visa den kan sjungas nu i kväll och alla dar Här finns inga konstigheter, det är rim men ej reson den kan sjungas av alla som ej hemma får ta ton Ja, nu är det dags att riva taket ja, nu är det dags att släppa loss Läs hela sångtexten ”Denna visa”

Dagny

Inte visste vi va kärlek var, förr n lilla Dagny kom till stan. Nu sitter vi där och doppar skorporna, på kafe sjuan hela dan Och alla så ropar vi i kör att Läs hela sångtexten ”Dagny”